У сучасному світі вже нікого не здивувати, що жінка може заплатити за себе на побаченні. Однак, для багатьох чоловіків така практика не є нормою, вони вважають, що мають платити за свою даму.

Серед зіркових чоловіків багато тих, хто ніколи не дозволить жінці заплатити за себе, але зустрічаються й ті, хто не бачить у цьому нічого поганого. Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Серед найкатегоричніших зірок виявився співак Михайло Хома, який більш відомий, як Дзідзьо. Він зізнався, що ніколи не дозволяв і не дозволить жінці заплатити за себе на побаченні.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

"В Україні так не заведено, хлопці мають бути гонорові, мають бути поважні й платити за дівчат. А дівчата мають шанувати й любити хлопців", - зазначив Дзідзьо.

Такої самої думки й відомий співак Позитив. Він переконаний, що це може справити гарне враження на свою обраницю, особливо на першому побаченні.

Скрін, Instagram Позитив

"Мені здається чоловік має платити. Якщо це перше побачення і ти хочеш справити враження, як людина відповідальна і якщо ти думаєш, що будеш й надалі з цією людиною зустрічатися, то звісно платити ж має чоловік", - зазначив Позитив.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще
Павло Зібров теж ніколи не дозволяв жінці платити за себе на побачення. Він переконаний, що це не правильно і справжній чоловік, повинен поводитися відповідно.

Павло Зібров, фото: Instagram

"Зараз кажуть, та це старомодно. Так, я вважаю, що має платити чоловік, хлопець, якщо ти мужик. Продай велосипед, курку продай, але на побачення маєш прийти з квітами, гарно пахнути, бути виголеним, щоб ти був достойний. А потім ти можеш не їсти два дні, пити одну воду, але гонорово маєш зі своєю коханою вчинити", - зазначив Павло Зібров.

Співак Віктор Павлік менш категоричний у цих питаннях. Якщо жінка захоче заплатити за себе на побаченні, то він суперечити не буде.

Віктор Павлік, скріншот: YouTube

"Звичайно, чоловік, як джентльмен повинен по ідеї платити. Якби жінка сказала, я б хотіла заплатити за себе, я б трошечки поламався, але якби вона дуже хотіла це зробити, то хочеш - плати. А як? Ну що ж, битися ж не будемо", - зазначив Віктор Павлік.

Співак Віталій Козловський зазначає, якщо жінка сама виявляє таку ініціативу, то він не буде її зупиняти.

Віталій Козловський, фото: Instagram

"Ну якщо вона дуже цього буде хотіти, то вперед. Але я вважаю, що за побачення має розраховуватися чоловік", - зізнався співак.

Відомий телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що побачень у його житті було не так вже й багато, однак він не відмовився б, якщо жінка захотіла б заплатити за себе.

Володимир Остапчук, фото: канал Україна

"Я востаннє був на побаченні у 2006 році і ось у 2019 році, але я завжди якось платив на побаченні. В мене сестра живе в Данії й в них в принципі все порівну і це нормально. Дівчата не вважають, що він жлоб, якщо не заплатив на побаченні. Я нормально ставлюся до того і до того", - розповів Володимир Остапчук.

Нагадаємо, що Slavia роздула скандал з Ольгою Цибульською після розлучення з Дзідзьо: "Між ними...". Співачка вважає, що Цибульська заочно звинувачує її в погрозах в Інтернеті.

Раніше Знай писав, що заміжню Олю Цибульську застукали за любощами з Віталієм Козловським: "Більше подобається". Оля Цибульська попросила поради

Також Знай писав, що Катя Репяхова зібралася відвезти сина Віктора Павлика: "Ніколи не буде колишнім". Репяхова надумала сісти з крихіткою-сином в літак