У співачки Анастасії Приходько троє дітей: одинадцятирічна Нана, шестирічний Гордій та шестимісячний Лука.
Одразу зустрічаємо старших дітей співачки: Гордій мужно тисне руку, а Нана – мило вітається.

Якраз сьогодні у дітей день, коли можна усе. Тому брат з сестрою насолоджуються лимонадом, чіпсами та мармеладом. Батьки дають дітям кишенькові гроші, якими вони розпоряджаються як забажають.
Отож, перше правило виховання від Приходько: повна свобода у харчуванні один день на тиждень. Анастасія дбає про те, щоб харчування дітей було збалансоване решту 6 днів. В холодильнику у зірки багато корисних продуктів: яйця, молочні продукти, зелень. Окрім того, ніхто не сідає за стіл, коли всі члени сім`ї не зберуться разом. Всіма секретами сімейного життя зірка поділилась із каналом "Зірковий шлях".

Скріншот з інтерв'ю Зірковому шляху

Чисто та порядно

Друге правило виховання від Анастасії – це привчати дітей до етикету, прививати повагу до хліба. Загалом, співачка робить усе для того, щоб діти затямили: живемо не для того, щоб їсти, а їмо для того щоб жити. Харчовими звичками та меню для дітей співачка поділилась у відео з інтерв'ю на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Третє правило виховання Приходько – в будинку має бути чистота. До прикладу, одинадцятирічна Нана допомогає мамі мити підлогу, миє посуд. Співачка зізнається, що грошима мотивує рідко, але таким методом заохочення деколи користується.

А як же оцінки?

Донька Приходько розповідає, що якщо отримує оцінку нижче семи балів, то день сидить в кімнаті без гаджетів. Співачка зізнається – вона не сварить дітей за оцінки, скоріше – за лінощі.
"Я не змушую дитину виконувати щось додаткове. Навчання – це основна твоя робота. Якщо ти основне не виконуєш, то вибач, я не буду добре".

Скріншот з інтерв'ю Зірковому шляху


В школу – тільки блиск!

Ще одне важливе правило Анастасії Приходько – привчати доньку бути жіночною. У Нани пофарбоване волосся, вона має власну колекцію косметики. Співачка до цього питання підходить з розумом: волосся фарбували у салоні, для доньки обирає якісну косметику.

Обмеження в гаджетах – так чи ні?

"ТікТок я у них по видаляла, Instagram-аккаунтів у дітей немає, на усіх телевізорах – YouTube для дітей. Контролюю контент, який діти дивляться – вимикаю Моргенштерна, Даню Мілохіна і все подібне".
Якщо діти порушують правила, співачка може поставити дитину в куток, ляснути по дупі чи посадити на стілець і змусити рахувати до ста – усе залежить від ситуації.

Нагадаємо, раніше Приходько знайшла юного партнера.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько зачинилась в гримерці з Олегом Машуковським.
Також "Знай.ua" писав, що Ірена Карпа знову приміряла роль нареченої.