З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, пришив доволі тривожні новини. Так, двоє 16-річних студентів одного з красноярських коледжів потрапили в дуже неприємну історію. Юнаки пішли гуляти після пар, по дорозі знайшли чийсь вейп і почали його курити.

Вживання даного електронного продукту перервав 15-річний хуліган. Незнайомець хотів взяти у хлопців електронку собі, але ті відмовили. Тоді хуліган пригрозив пістолетом, і хлопці відразу ж розпрощалися з цим вейпом.

Про цю історію повідомляють місцеві ЗМІ міста Красноярська.

Російська поліція, скріншот: YouTube

Хлопець, який відняв "іграшку" відчув смак смаженого, до нього підійшли троє спільників. Вчотирьох вони відвели переляканих студентів у безлюдне місце, де побили їх, продовжуючи погрожувати зброєю.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Під завісу агресори вирішили струсти зі своїх жертв 1500 рублів (600 гривень). Ті змогли назбирати по друзях лише 1200 (440 гривень). Двісті рублів віддали готівкою, а тисячу надіслали на карту.

Вдома хлопці все розповіли батькам, ті забили на сполох. Мама одного з постраждалих почала з того, що набрала номер, на який переводили тисячу. Виявилося, що малолітній гопник не став паритися і вказав при пограбуванні телефон своєї матері. Та прийшла у шок від почутого, тисячу тут же повернула, але сина від правосуддя це не врятувало.

Співробітники поліції оперативно вирахували "мамчиного гопника". Бешкетував він з газовим пістолетом. На нього завели кримінальне провадження за розбій і посадили під підписку.

Раніше повідомляли, кілера з фільму "Зодіак" виявили в реальному світі, погубив 37 осіб: розпізнали по шрамах і черевиках.

Як повідомляв Знай.uа, озброєний чоловік увірвався в школу і влаштував стрілянину: є постраждалі.

Знай.uа писав, шість малоліток побили до смерті поліцейських, які зробили їм зауваження: відпустка перетворилася на жахіття.