Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, чому не потрібно здаватися після невдачі на конкурсах, і продовжувати боротися. Як приклад вона навела свою колегу-Тіну Кароль.

Під час сьомого випуску суперпопулярного талант-шоу "Співають всі!", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", капітан "сотні" Наталія Могилевська розповіла, що необхідно для того, щоб стати відомим артистом.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

Вже цієї суботи пройде суперфінал шоу "Співають всі", яке близько двох місяців транслювалося на телеканалі "Україна". Там за головний приз - півмільйона гривень борються одні з найталановитіших вокалістів країни, які в майбутньому мають всі шанси стати Мега-зірками. Саме в суботу, 16 жовтня стане відомо ім'я переможця.

У крайньому випуску була помічена дуже яскрава учасниця-29-річна Оксана Нікітіна. Вона заспівала пісню співачки Лоліти "Пошлю його на...", але, набрала всього 75 балів, і була змушена покинути проект.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Я відразу зрозуміла, що ця пісня була обрана вами неспроста, адже всередині був просто ком енергії, сліз, бажання, виклику. Моя порада вам - іноді треба спалити все! І повернутися, як Фенікс - зробити те, чим ти будеш пишатися і насолоджуватися", - прокоментувала виступ учасниці капітан шоу "Співають всі!" Наталія Могилевська.

Коли учасниця пішла зі сцени, Наталя Могилевська згадала історію, і порівняла Оксану зі своєю колегою - Тіною Кароль.

"Зараз вона схудне, повернеться до нас і підкорить кожного! А ви знали, що Тіну Кароль Ігор Кондратюк тричі не взяв у "Шанс"! А вона так хотіла до нас з Кузьмою в програму. І що зараз - схудла, виглядає ідеально - просто найсексуальніша жінка країни!"- продовжила розповідь Наталія Могилевська.

Саме тому вона вважає, що перемогти на конкурсах - не означає успіх, і ні в якому разі не варто здаватися, коли щось у вас не виходить. Потрібно пробувати ще і ще, і тоді обов'язково все вийде.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".