Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк вирішила підняти настрій своїм шанувальникам своїм кумедним фото.

Леся Нікітюк має чимало шанувальників, тому вона часто намагається тішити їх новими фото, відео, кумедними жартами, або є просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 3.7 мільйона осіб.

Леся Нікітюк, фото: Instagram

Цього разу аби потішити своїх підписників Леся Нікітюк вирішила поділитися доволі оригінальним фото у своєму Instagram у розділі stories.
Телеведуча опублікувала знімок різноманітних ножів, які акуратно були викладені на різнокольоровому килимі. При цьому вона вирішила іронічно додати, що ніби через них вона не змогла пройти охорону.

Скріншот stories Лесі Нікітюк

"Не пройшла я фейс-контроль", - так Леся Нікітюк іронічно підписала опубліковану світлину.

Імовірніше, що це фото Леся Нкітюк не зробила самостійно, а просто взяла в мережі, щоб опублікувати кумедний мем та потішити численних шанувальників.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк приголомшила українців після освідчення в коханні Притулі: "Ніби якийсь член". Українська телеведуча здивувала своїх фоловерів тим, як готується до зйомок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк також пояснила, чому їй пишуть знаменитості

Також " Знай.ua" писав, гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.