Василь Вірастюк розповів про погрози на свою адресу. Про це він заявив порталу Суспільне.

11 жовтня Василь Вірастюк отримав несподіваний дзвінок. Невідомі люди не представилися і почали йому погрожувати. У якийсь момент невідомі повідомили, що вони з пекла.

Вони взагалі розмовляли в такому блатному жаргоні, російською мовою. Після чого я кажу: “Або ви розмовляєте нормально, або я кладу слухавку”. На що він знову повторив: “По-моєму ти не зрозумів. Ми все одно прийдемо за твоєю душею з пекла". Ну і далі нецензурна лексика була
, - зізнався відомий український стронгмен і український депутат.

Василь Вірастюк, фото: Instagram

Поліція вже встановила особу ймовірного порушника, ним виявився дев'ятнадцятирічний хлопець з Миколаєва. Він був затриманий і доставлений у відділ поліції.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Правоохоронці повідомили, що на даний момент вирішується питання про підозру для порушника за статтею 129 ККУ - погроза вбивством. Якщо суд доведе його провину, то житель Миколаєва може сісти на термін до двох років.

Нагадаємо, раніше Василь Вірастюк показав меню богатиря-смачно і просто: беремо рис і морепродукти. Вірастюк приготував різотто з морепродуктами і виклав відеорецепт на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Василь Вірастюк ростить собі заміну: як богатир з синами спортом займається. Серед кількох правил в їхній родині найголовніше - з дитинства прищеплювати любов до спорту.

Також "Знай.uа" писав, що Василь Вірастюк після перемоги на виборах відсвяткував 47-річчя: "Як я не старався..."