Як відомо, вже цієї суботи, 16 жовтня, відбудеться фінал масштабного шоу під назвою "Співають всі". Глядачів вирішили ще раз познайомити з тими, хто буде боротися за головний приз.

Цієї суботи, 16 жовтня, о 21:00 глядачі каналу "Україна" побачать грандіозний фінал улюбленого шоу мільйонів "Співають всі!"і дізнаються ім'я тріумфатора проекту, який отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Кому вдасться розгойдати наймасштабніше і справедливе в нашій країні журі?

Співають всі, фото: Instagram

Ось, наприклад, 28-річний Валентин Мушинський, родом він з Луцька. З самого дитинства захоплюється музикою, і на це шоу прийшов завдяки своєму колезі, який і заповнив за нього анкету. Пісня Numb групи Linking Park, яка принесла йому 93 бали.

Далі йде Олена Жигарєва, учасниця колективу On I Ona. Її виступ викликав неоднозначну реакцію, так як багато хто вважав, що це несправедливо по відношенню до інших конкурсантів, у яких ще немає концертів і якоїсь популярності. Незважаючи на це, її виконання популярної пісні принесло їй 90 балів і місце у фіналі.

Популярні новини зараз

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Співають всі, фото: Instagram

16-річний Муаяд Абдельрахім з Одеси займається вокалом вже 5 років. Незважаючи на юний вік, співак знає, як позбутися страху і розчинитися в обраній композиції. Він підкорив наймасштабніше в нашій країні журі виконанням пісні "Люди, як кораблі" гурту "Скрябін", яка принесла йому максимальні 100 балів.

До слова, Скрябін був кращим другом Наталії Могилевської, і вона з трепетом ставиться до його творчості, тому не дивно, що вона встала на цій композиції.

Спiвають всi, фото: Instagram

20-річний Вася Демчук з Києва пише пісні не тільки для себе, а й на продаж. Хлопець зізнався, що, виходячи на сцену, він не прагне до боротьби, а просто кайфує. Завдяки виконанню хіта Take me to church музиканта Hozier хлопець зміг заробити 97 балів і можливість виступити у фіналі.

Молода Катерина Северова займається музикою з самого дитинства, і саме старанна праця допомогла їй набрати 99 балів за зворушливе виконання пісні "Обійми".

13-річна Софія Артеменко стала однією з наймолодших вокалісток. Родом вона з міста Сміла, і співом займається всього 3 роки. Але, при цьому, виконавши суддям народну пісню набрала цілих 90 балів, і тим самим пройшла далі у фінал.

Співають всі, фото: Instagram

Настя Слаква з міста Дніпро, і багато місцевих жителів з нею знайомі. Справа в тому, що вже 20 років вона співає і грає на гітарі в електричках і трамваях для простих людей. Учасниця підкорила наймасштабніше в країні журі проникливим виконанням пісні" Роман "дуету "НеАнгели" і з результатом 100 балів пройшла у фінал проекту.

Підлітковий колектив під назвою "7teens" розгойдали суддів своїм виконанням композиції "Зорі", і це принесло їм 95 балів.

Співають всі, фото: Instagram

Ескен поклику приїхав сюди зі Львова, і підкорив всю сотню експертів, виконавши свою найулюбленішу пісню Proud Mary з репертуару Тіни Тернер.

37-річний Шломо Низин спеціально прилетів на конкурс з Ізраїлю, хоча всім каже, що одесит у п'ятому поколінні. Пісня Френка Сінатри принесла йому сто балів.

З'явиться на сцені і дружина відомого українського музиканта Євгенія Хмари - Odara. Саме він і подав заявку на цей проект, поки та не бачила. Учасниця підкорила експертів, і стала останньою фіналісткою шоу.

Хто з них зможе ще раз вразити зоряну сотню і стане переможцем грандіозного проекту? Дивіться фінал шоу "Співають всі!" цієї суботи, 16 жовтня, о 21:00 на каналі "Україна".

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також Знай.ua писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули