Останнім часом серіал про виживання "Гра в кальмара" б'є всі рекорди за переглядами. Тому актори, які зіграли ключові ролі буквально за мить стали всесвітньо популярними.
Зараз вони бажані гості на різних ток-шоу не тільки в рідній країні, а й за її межами. А на їх сторінці в соціальних мережах підписуються сотні тисяч людей по всьому світу.
Після виходу серіалу "Гра в кальмара" помітну популярність також відчула актриса Кім Чжу Рен. Зараз на її сторінку в Instagram підписано 1.9 мільйона чоловік і вона намагається часто тішити підписників новими фото, відео або де просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя.

Кім Чжу Рен, фото з instagram

Цього разу вона поділилася зі своїми підписниками новим фото. Актриса сфотографувала телевізор, поки на ньому йшла програма з її участю. На кадрі Кім Чжу Рен плаче і у неї навіть потекла туш.

Кім Чжу Рен, фото з instagram

"Вибір мого чоловіка🤣", - так актриса іронічно підписала опубліковане фото.

До слова в серіалі "Гра в кальмара" Кім Чжу Рен зіграла персонажа 212, яка намагається одночасно грати за дві команди, проте з цього нічого хорошого не виходить.
Нагадавши, що як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара": в 90-их був моделлю. Фанатам по всьому світу показали, як виглядавши головний серіалі" Гра в кальмара " в 90-их

Раніше Знай писав, що" гра в кальмара " тепер доступна в реальному житті, випробування вже почалися: які умови і що чекає учасників у фіналі

Також Знай повідомляв, що зірка "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон показала, як стати красунею з самого ранку: прибирає набряк за допомогою пальців

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще