Португальський футболіст клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, який довгий час виступав за клуб "Реал Мадрид" і був визнаний кращим бомбардиром в його історії, часто радує значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить більше 355 мільйонів чоловік.

Кріштіану найчастіше розміщує знімки зі свого спортивного життя, повідомляючи фанатів про свої досягнення в кар'єрі футболіста або ж розповідаючи про важливі спортивні події.

Цього разу португалець вирішив побалувати численну аудиторію привабливим кадром, від якого молоді дівчата з усього світу можуть просто "збожеволіти" і заверещати від захвату. Кріштіану розмістив своє ранкове фото, на якому він позує біля вікна, практично без одягу і з чашкою кави в руці. Знімок дозволяє насолодитися всіма формами футболіста і розглянути кожну деталь шикарній спортивній фігурі.

"Основи ранку: кава і мотивація", - написав португалець.

"Ти впевнений, що це кава? 🤣🤣", "Відмінний постріл", "Роналду - найкращий гравець у світі ❤❤" - написали фанати футболіста в коментарях.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/cristiano/

Скріншот з коментарів, instagram.com/cristiano/

Скріншот з коментарів, instagram.com/cristiano/

Нагадаємо, цивільна дружина Кріштіану Роналду нарешті з'явилася в білому: Джорджина Родрігес стане нареченою через 5 років?

Як повідомляв Знай.uа, "Чемпіон, ти надихаєш": Хабіб Нурмагомедов і Кріштіану Роналду зустрілися заради битви поглядів

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду "зарядив" м'ячем по дівчині-стюарду, але швидко загладив свою провину: "постраждала" дуже задоволена