Лілія Ребрик звернулася до українців. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик, зірка програми" Ранок з Україною "на телеканалі" Україна " регулярно ділиться зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами і переживаннями. На Instagram знаменитості підписано 734 тисячі осіб, які активно відгукуються на кожен пост.

18 жовтня українська телеведуча опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, який був присвячений святу-Міжнародному дню жіночого щастя. Вона вирішила запитати своїх фоловерів, що це може значить для жінки.

Бути самовпевненою і самодостатньою чи, як по консервативних шаблонах, вдало вийти заміж і народити дітей? А якщо не склалося ні з одним, ні з іншим, то що, жінка не може бути щасливою? Та й взагалі - нам жінкам інколи так мало потрібно для щастя: з’їсти тістечко вночі і не погладшати, чи зняти високі підбори ввечері і нарешті розслабити ноги, або стягнути вузьку спідницю і змінити її на спортивний костюм! І все - ти щаслива!
, - зазначила Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик знайшла кращу заміну фітнесу та візитам до психолога восени: "зрізала і бачу...". Лілія Ребрик поділилася інформацією, як вона проводить свої вихідні

Як повідомляв Знай.ІА , Лілія Ребрик приголомшила поцілунком сестричок з жорстокістю: "Весь світ порву".

Знай.ІА писати, Анатолій Анатоліч планує " втечу "від дружини і дітей:" це робить життя кращим!".