Прем'єру нового українського шоу "Маскарад" чекали багато глядачів. Загадковий і унікальний формат підкорив серця вже тисячі українців, які разом із запрошеними зірками намагаються відгадати, хто ж ховається за вражаючими костюмами.

На офіційній сторінці телеканалу 1+1 розмістили ексклюзивний короткий ролик, моменти якого глядачі ніколи не побачать в ефірі. Фанатів шоу "Маскарад" провели за лаштунки, де відбувається все найцікавіше.

Українцям дозволили поглянути на весь процес очима великої знімальної команди і показали, як виглядають вражаючі декорації зсередини і як чепуряться і хвилюються зоряні учасники перед виходом на сцену.

"Магічно, правда ж? 😍Показуємо вам кадри, які ви не побачите на екранах телевізорів", - написали в публікації.

Скріншот з коментарів, instagram.com/1plus1_ua/

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Показати ще

Раніше ми писали про те, що гостра на язик Мотанка на "Маскараді" рознесла в пух і прах Ткача, Білика і Дантеса: підозрюють Осадчу і Полякову

Нагадаємо, що Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "Гідна сольного шоу"

Як повідомляв Знай.uа, таємничий Арлекін змусив Машу Єфросиніну і Вову Дантеса попітніти на "Маскараді": "Данилко або Сердючка"

Також портал Знай.uа писав, що Юлію Саніну "закидали помідорами" після танцю на "маскараді": "Не змогла...". Юлія Саніна під час шоу станцювала з загадковим Ельфом.