Популярна блогерка та учасниця проєкту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, розповіла про стосунки з одруженими чоловіками.

Анастасія Покрищук завдяки своїй епатажній зовнішності здобула не аби яку популярність у соціальних мережах. Тому вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими моментами зі свого особистого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 270 тисяч осіб.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Блогерка часто намагається спілкуватися зі своїми підписниками, тому періодично влаштовує рубрику "питання-відповідь". Цього разу підписниця Анастасії зізналася, що закохалася в одруженого чоловіка, й в нього є ще й коханка. При цьому вона зазначила, що почувається, як ганчірка. Дівчина не знала що їй робити, тому вирішила звернутися за порадою до блогерки.

Анастасія Покрищук, скріншот допису

Анастасія Покрищук відразу ж зазначила, що вона категорично проти відносин з одруженими чоловіками. До того ж за словами блогерки ні до чого хорошого такі відносини привести не можуть, тому від одружених чоловіків потрібно відразу ж тікати.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram

"Ти що, ох**ла? Це зайнятий чоловік - у нього дружина є, а те що він пi***ас, і у нього є коханка - нічого не говорить. Але у нього є дружина - це повинно бути для тебе червоною ганчіркою, і добре, що ти відчуваєш себе ганчіркою, відчувай", - зазначила Анастасія Покрищук.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, перероблена пацанка Покрищук в екстремальному міні здивувала доставника у Туреччині: "Повірив у монстрів". Анастасія Покрищук вийшла до доставника у міні та здивувала його своєю зовнішністю

Раніше Знай писав, перероблена пацанка Покрищук виставила груди посеред вулиці і збентежила українок: "У вас дитина у візочку"

Знай повідомляв, що перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінки на першому побаченні: "Не вий*буватися".