Відома українська зірка, учасниця гурту «Армія», сольна співачка та телеведуча Віра Кекелія півтора року тому народила сина Івана, про це вона розповіла в ефірі «Твій день» на «1+1». Спогади про народження так розчули зірку, що вона ледь стримувала сльози, адже це неймовірне щастя стати матусею.

Фото: instagram.com kekeliavera

Віра поділилися з глядачами щасливою миттю народження дитини і розповіла, як її лікар взяла телефон і зняла для неї перші радісні секунди:

«От ці перші секунди, коли Івана поклали мені на груди, на животик, і біля мене стояв Роман – то ми просто ридали. І я ту мить, там не пам’ятаю, але зараз я її переглядаю і сльози навертаються. Я думаю, що всі, хто став мамою – це просто неймовірні почуття. Я бажаю кожній жінці це відчути, і чоловікові також», - зазначає вона

«Я народила в такому віці, коли я вже була готова до цього етапу. Я була просто готова до цього, і мені все в задоволення, абсолютно все, навіть недоспані ночі, очі червоні!», - ділиться зірка

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Також Кекелія розказала про втому та моменти, коли навіть приходилося нервувати, відкривши таємницю, що навіть іноді зривалася на чоловіка. Але щаслива пара розуміла, що це просто втома.

«Авжеж бувають такі миті коли ти там злишся, або втомлюєшся. Але, знову ж таки, ти знаходиш в собі сили, енергії, аби це перебороти и полюбити. Було таке, що я просто вночі передавала дитину Ромі, і він вже з нею якось ладнався», - відверто зізнається співачка.

Фото: instagram.com kekeliavera

Знай.ua нагадує, як Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила груди майже до пупка, але мама оцінила: "Моя доця, люблю"

Як раніше повідомляв Знай.ua Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" в грайливому вбранні пофліртувала з Павлом Зібровим: "С*ксуальний, блискучий"

Також Знай.ua писав: Зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в обтягуючій сукні забрела в піски: "Клеопатра"