Вранці п'ятниці, 22 жовтня 2021 року, стало відомо, що 63-річний голлівудський актор Алек Болдуін випадково застрелив оператора Халіну Хатчінс з України на зйомках фільму "Iржа".

Під час зйомок зброя, яка повинна була бути заряджена холостими патронами, вистрілила і осколками поранила двох людей, включаючи режисера. Жінка померла в лікарні, а режисер Джоел Соус опинився в медустанові в критичному стані. Але, як повідомляють ЗМІ, згодом його виписали.

Алек Болдуін, Фото GETTY IMAGES

Минуло кілька годин з того моменту, але користувачі згадали про повідомлення Алека Болдуіна в соціальній мережі Twitter чотирирічної давності. 23 вересня 2021 року чоловік публікує посилання на новину про вбивство людини з боку поліцейського і задається дивним питанням.

"Цікаво, як це – випадково вбити когось", - пише він.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Алек Болдуін, скріншот: Twitter

Ще більш дивним є відповідь одного з користувачів на це повідомлення. Того ж дня хтось написав у коментарях, що все в житті Алека Болдуіна ще попереду (що стосується випадкового вбивства).

Алек Болдуін, скріншот: Twitter

"Я підтримую зв'язок з її чоловіком, предлага. свою підтримку її родині. Моє серце розбите через Галину, їхнього сина і всіх, хто знав і любив Галину", - пише зараз актор.

Нагадаємо, Алек Болдуін застрелив операторку родом з України на зйомках фільму "Iржа" і поранив режисера

Як повідомляв "Знай.ua", що відомо про застрелену Болдуїном українку Галину Хатчінс: виросла за Полярним колом і закінчила університет Шевченка

Знай.ua писав, американського мільйонера засудили до довічного ув'язнення за вбивство подруги: проговорився під час зйомок фільму про себе