Південнокорейський серіал в жанрі виживання і трилера "Гра в Кальмара" від Netflix набирає шалені обороти популярності з кожним днем, також як і його головні герої.

Акторка Хо Ен Чон зіграла в "Грі в кальмара" яскраву і запам'ятовується роль дівчини-перебіжчиці з Північної Кореї по імені Канг Сае-пек, під сюжетним номером 067. Після успішного дебюту в кіно, Популярність дівчини у медіапросторі виросла зі швидкістю світла.

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Відомо, що південнокорейська знаменитість за короткий термін стала новим амбасадором відомого бренду Louis Vuitton. Також, в кінці вересня дівчина вдало знялася для спортивного одягу Аdidas Originals.

Цього разу модель розмістила серію нових знімків в одязі і в білизні від світового бренду Calvin Klein, який славиться своєю відмінною якістю і унікальним дизайном. На опублікованих фото можна вдосталь надивитися на бездоганне тіло акторки. Хо Ен Чон нечасто радує фанатів подібними кадрами, але цього разу вона продемонструвала свою фігуру практично з усіх боків і зібрала неймовірну кількість позитивних реакцій.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Приголомшливе видовище", "Вибачте, але мені здається, що я щось впустив. МОЯ ЩЕЛЕПА!", "Люблю тебе, міс 67", - написали шанувальники в коментарях.

Скріншот з коментарів, instagram.com/hoooooyeony/

Скріншот з коментарів, instagram.com/hoooooyeony/

Скріншот з коментарів, instagram.com/hoooooyeony/

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон оголила стрункі ніжки і відкрила пухкі губки: чоловіки в захваті

Як повідомляв Знай.uа, красуні з серіалу "Гра в кальмара" Хо Ен Чон, Лі Ю Мі і Кім Чжу Рен влаштували битву луків: "Хто зверху?"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон зняла з себе одяг: прикрилася лише руками