Найочікуваніша прем’єра року – другий сезон грандіозного шоу «МАСКА» нарешті стартував в ефірі каналу «Україна». Відтепер щосуботи о 21:00 глядачі та зіркові детективи намагатимуться відгадати, які знаменитості замаскувались у дивовижних образах. Не менш цікаво буде спостерігати і за особистими стосунками детективів, котрі, як і раніше, сперечатимуться, жартуватимуть і заграватимуть одне з одним.

Під час їхнього представлення ведучим Володимиром Остапчуком зіркові улюбленці не приховували захвату від довгоочікуваного повернення гіпершоу «МАСКА». А поп-король української сцени Олег Винник навіть наважився на зухвалу й романтичну витівку.

Фото: канал "Україна", Винник і Каменських

«Дякую, «МАСКО», що знову бачусь з моїми колегами, яких часом неможливо витримати. Але я за ними так заскучав, – зізнався Олег Винник в ефірі каналу «Україна». – Спасибі величезне, що я можу сидіти за столом з такими чудовими творчими…»

На цьому промова артиста раптово перервалась, адже він наблизився до NK | Насті Каменських, щоб поцілувати її. Хоч парочка й намагалась приховати цей жест, їхні колеги не упустили можливості пожартувати.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

«Почалося! Господи Боже мій, почалося!» – заявила Оля Полякова, натякаючи на романтичні витівки Насті й Олега в першому сезоні шоу «МАСКА».

Цікаво, як реагує на такі речі чоловік Насті – Потап? До речі, Оля Полякова припустила, що під одною з масок другого сезону – енергійного бунтаря Котика – може критися саме Олексій Потапенко, однак його дружина заперечила цю версію.

«Ні! У першому сезоні ви на кожну маску казали Потап», – пригадала NK | Настя Каменських.

То хто ж із них має рацію? Невже в образі Котика справді криється популярний музикант?

Нагадаємо, Андрій Данилко влаштував мамі рознос просто під час шоу "Маска": "Дура, ти з глузду з'їхала!"

Як повідомляв "Знай.ua", українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші