Відома українська блогерка та учасниця шоу "Холостяк" Юлія "Зайка"Бельченко дала зазирнути до своєї косметички та показала якими засобами декоративної косметики вона користується регулярно.

Про це Юлія "Зайка" розповіла на youtubе-каналі візажистки Анни Кравченко.
Ведуча Анна Кравченко зізналася, що з Юлією Бельченко вони познайомилися зовсім нещодавно. Однак, вона часто її згадує, коли бачить "Холостяка" Михайла Заливако, який живе у тому ж домі що і вона.

Юлія "Зайка" Бельченко, скріншот із відео

У косметичці Юлії чимало бюджетних, але перевірених засобів. Для дівчини головне аби косметика була якісною та гарно виконувала свої функції.
Також вона розповіла, чи гарні у неї були стосунки з візажистами на проекті "Холостяк", адже в кадрі дівчата повинні були мати бездоганний вигляд, тому з ними працювало чимало спеціалістів.

"Так, у мене зі всіма були гарні стосунки, окрім дівчат. Захожу на якомусь епізоді, і кажу дівчатка мене, мабуть скоро виженуть, давайте я хоч запишу чим мені потрібно фарбуватися. Я виписала список, але я поки ще у процесі покупки всього що мені порадили", - розповіла дівчина.

Юлія "Зайка" Бельченко, скріншот із відео

При цьому дівчина зізналася, що її найулюбленіший образ в проєкті "Холостяк" був у дев'ятому епізоді, коли Юлія покинула шоу. Вона також згадала і перший епізод шоу, коли вона прийшла на перше побачення у костюмі зайчика.

Юлія "Зайка" Бельченко, скріншот із відео

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Я достатньо дивненька, у хорошому я сподіваюся руслі. І для мене такі якісь прикольні речі це стандартно. Я там хлопцю курку дарувала на день народження і майонезом 27 років вимальовувала. І спеціальні вирізала на ніжки оці штучки біленькі. Я через все місто їхала на метро, а ця курка смерділа. Думала, якщо ми колись розстанемося, то він хоч запам'ятає мене. Якісь такі речі для мене це норма", - розповіла вона.

Також Юлія зізналася, що часто чує на свою адресу компліменти й сама розуміє, що вона досить приваблива дівчина.

"Стою перед дзеркалом гола та розумію, що б на мене зараз не одягли я буду виглядати гарно", - зізналася вона.

Нагадаємо, що Юля "Зайка" заявила про нові стосунки після "Холостяка": "З найважливішою людиною"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред людного пляжу: не треба соромитися

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про постраждалих на дівич-вечорі і показала кільце на безіменному пальці