Маму відомого російського співака і шоу-мена Миколи Баскова, 66-річну Олену Миколаївну Баскову, незадовго після дня народження сина госпіталізували з коронавірусом.

Як повідомляють російські ЗМІ, мама Миколи Баскова перебуває на лікуванні в одній з клінік столиці, лікарі якої цілодобово спостерігають за її станом. Зазначається, що 66-річну жінку госпіталізували з ковідом.

Це сталося незадовго після пишної вечірки на честь 45-річчя "натурального блондина", на якій гуляла велика кількість російських знаменитостей. З того часу не минуло й двох тижнів.

Алла Пугачова і Микола Басков, фото: Instagram

Додається, що вже на той час Москва била рекорди за кількістю заражень і смертності. Проте скасовувати банкет, на який, за чутками, було витрачено 15 млн рублів, Микола Басков не збирався.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

За традицією до Миколи Баскова прийшла вся "тусовка кремлівських концертів". Зазначається, що багатьом з них понад 60, то ж ці люди перебувають у зоні підвищеного ризику. Це зокрема Лев Лещенко, який минулого року нібито вже хворий прийшов на святкування Ігоря Крутого й заразив інших.

Микола Басков, фото: Instagram

Нагадаємо, Алла Пугачова ощасливила іменинника Миколу Баскова очманілими пальчиками: Максим Галкін дозволив. Російський гуморист і телеведучий Максим Галкін показав рідкісні кадри за участю його дружини співачки Алли Пугачової та Миколи Баскова

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотня Світлана Лобода зізналася у почуттях до Миколи Баскова: "Ти мій красунчик, люблю". Відома українська співачка Світлана Лобода зізналася у ніжних почуттях до свого російського колеги Миколи Баскова і навіть назвала його красунчиком

Також "Знай.ua" писав, постарілий Максим Галкін в майці пожалівся на важкі часи: ось воно, життя з Аллою Пугачовою. Російський гуморист і телеведучий Максим Галкін в майці пожалівся на "важкі часи", які настали у його житті. Проте, чоловік Алли Пугачової не падає духом