Глядачам розповіли, хто став найбільшим героєм у другому сезоні гіпершоу "Маска". Зрiст даного персонажа склав більше трьох метрів у висоту.

У першому ефірі найулюбленішого шоу мільйонів "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", на сцені з'явилося зворушливе Порося. Маска відразу привернула до себе увагу, адже її габарити істотно відрізняються від інших. Художники по костюмах проекту розповіли, які секрети приховав цей персонаж.

Як розповіли глядачам, це не тільки найвищий, але і найщасливіший персонаж цього сезону. Під час першого випуску, прем'єра якого відбулася минулої суботи, Порося виконав гучний літній хіт "Гуси" від артиста Wellboy. Як тільки він вийшов на сцену, всі були ошелешені, адже костюм величезний.

"Порося - найвищий герой проекту! Він досягає 3,3 метра у висоту! Однак не тільки цим він відрізняється, ми з моїми майстринями між собою називаємо його однокімнатною квартирою. Тільки уявіть, він в два рази більше Циклопа!"- коментує художниця по костюмах гіпершоу "Маска" Леся Патока.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Щоб людина під маскою міг легко пересуватися і здійснювати будь-які рухи, довелося розробити унікальну методику пошиття костюма, зі спеціальним жилетом, що тримає на собі всю конструкцію.

А ось голову майстра переробляли кілька разів, так як не могли довго зрозуміти, як правильно її сконструювати. Частина цієї маски вминається всередину, і це дозволило зробити комфортну маску настільки, наскільки це можливо.

Крім того, майстри відзначають, що у нього є унікальна історія. Порося святе, і є ангелом-хранителем одного із зіркових детективів.

Нагадаємо, Андрій Данилко влаштував мамі рознос прямо під час шоу "Маска"

Як повідомляв Знай.ua українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска"

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо