Перший випуск нового сезону найзагадковішого шоу країни "МАСКА", яке виходить на телеканалі "Україна", приніс сюрприз – в ньому було розсекречено ім'я персонажа в костюмі Баяна. Зоряним детективам довго не вдавалося вгадати, хто ж сховався під маскою і якого він статі. Коли стало зрозуміло, що під маскою актриса Інна Білокінь, відома роллю мами VERKA SERDUCHKA, зірки були шоковані, пише прес-служба телеканалу "Україна".

Образ загадкового і суперечливого Баяна одним з перших підкорював масштабну сцену другого сезону шоу-детектива «МАСКА». Навіть велика кількість підказок не допомогло детективам вгадати, хто ж сховався в костюмі.

Фото: телеканал "Україна", шоу "Маска"

"Прийшов час на сцені цього шоу з'явитися досконалої музичної гармонії, без якої не проходить жодне гучне свято. Михалич, Будемо знайомі, Я Баян! Серед багатьох інструментів, які отримали світову популярність і визнання, я займаю особливе місце-є хедлайнером як на стадіоні «Олімпійський», так і на скромному святкуванні в сімейному колі. Я настільки популярний і всесвітньо відомий, що встиг погріти свої клавіші на червоних доріжках в Нью-Йорку і Лондоні. Впевнений, кожен присутній тут і кожен глядач знає Мене і моє талановите дитя», звернувся до глядачів герой шоу.

Для виступу Баяна вибрали пісню Алли Пугачової»Арлекіно". Детективи тут же кинулися порівнювати виконання з оригіналом. Спочатку NK / Настя Каменських і Олег Винник ще припускали, що маска приховує обличчя чоловіка, але після виконання легендарного хіта стало зрозуміло, що це жінка з відмінними вокальними даними.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

DZIDZIO не зміг втриматися і відправився на сцену посеред виступу, щоб більш пильно розглянути учасника.

"Перш за все хочу відзначити, що DZIDZIO дуже йде баян. Але я не можу зрозуміти, чому в підказках Баян звернувся до мене «Михалич» – так говорять тільки близькі мені люди, з якими ми часто спілкуємося, інші називають Андрій Михайлович» – здивувався Андрій Данилко.

І тільки Оля Полякова припустила, що під маскою-мама VERKA SERDUCHKA. Але Андрій Данилко цю версію не підтримав, зазначивши, що, якби не жіночі ноги і вокал, він був би впевнений, що Баян - Михайло Поплавський.

В кінці випуску в номінацію на виліт потрапили Баян і Кажан, проте глядачі в залі вирішили зняти маску з Баяна. Здивуванню Данилко не було меж

"Дура, ти з глузду з'їхала, Інна!",- закричав він, не приховуючи емоцій.

"Шок! Данилко не впізнав маму!", "Не Хіло. Я не знала, що вона так класно співає. Баян відразу став фаворитом. Шкода, що розкрили. Всі класні, але сьогодні мене підкорив Баян і його виступ. Інна Білокінь-талант«, - дивуються українці в коментарях на сторінці шоу» Маска " в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, що Оля Полякова на всю країну показала, яка з неї господиня: "Тут що ще й готувати потрібно?"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу в сім'ї: "Діти тримають"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова забула про чоловіка і "втекла" до розведеного Дзідзьо: "їду"