Як відомо, зовсім скоро відбудеться прем'єра нового сезону українського серіалу "Кріпосна". Глядачів чекає ще більш загадковий сюжет, неймовірна кількість інтриг і улюблені персонажі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вирішила нагадати одна з акторок серіалу Наталка Денисенко. Вона регулярно публікує нові кадри зі зйомок, особисті знімки, або ж фотографії зі своєю сім'єю.

Прем'єра відбудеться вже через кілька днів, і Наталка Денисенко не втрималася, показавши перші кадри зі зйомок. На них акторка в спеціальному вбранні під минуле століття, а також на руках у неї дитина, в кінці який раптово пропадає, через що вона сумує.

Цілком ймовірно, що це якийсь натяк глядачам, невеликий спойлер за сюжетом. Однак, чи так це, дізнаємося вже зовсім скоро.

"#кріпосна3 всього кілька днів до прем'єри на @stbua @stbserial 💔" - підписана публікація на сторінці Наталки Денисенко.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Прем'єра третього сезону відбудеться 1 листопада в 20:15 на СТБ, повідомляє прес-служба телеканалу., і глядачі дізнаються про випробування, які чекають головних героїв, а також отримають відповідь на головне питання - чи живий Андрій Жадан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ

У коментарях під постом користувачі почали писати, що вони про це думають, і серед них навіть помітили популярну співачку Злату Огневич.

"😻 😻 😻Дуже люблю твою героїню)))";

"🔥🔥🔥🔥🔥";

"Здрастуйте! А російською мовою теж в день прем'єри вийде? 😍😍😍";

"Така мила❤️ вам дуже личить😍";

"Аааааа 😍 😍 😍 яка милотаааа 🥰 тобі на цих зйомках не захотілося ще раз прогулятися в пологовий будинок? 😝 🤭 Андреич сестричку не вимагає?😁";

"😍😍😍😍🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки

Також Знай писав, що Наталія Денисенко з "кріпосної" оголосила себе екстрасенсом

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосний"Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла