Співачка Ліда Лі поділилася враженнями від перетворення на новий образ героїні мультфільму «Сімейка Адамсів». Виконавиця зізналася, чи планує продовжити танцювати і далі після шоу, в ефірі «Світського життя».

Для одного з танців Ліді та її партнеру довелося перетворитися на дітей з легендарної і страхітливої Сімейки Адамсів.

«Я дивилася все, що могла, бо треба було перевтілитися в образ, який мені зовсім незнайомий. Міміка, жести, максимально активний рух у ногах – танець наш самба… І спокій, відчудженість на обличчі», - зізналася Ліда.

Ліда Лі, фото з Instagram

«Ви настільки станцювалися, що після шоу продовжили… Продовжите танцювати, чи, як всі попередні учасники «Танців з зірками», швидко здуєтеся?», - поцікавилася ведуча.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

«Для мене проект «Танці з зірками» - це дуже великий шлях, який подарував мені друга…», - відповіла співачка, на що ведуча уточнила, чи дійсно йдеться лише про дружбу.

«Так, лише друга…. Після завершення шоу всі плакали, а я, хоч і дуже емоційна дівчина, так і не заплакала. Ми хвилин 20 сиділи в гримерці мовчки, потім пішли на паркет, полежали на ньому, подякували йому… А на наступний день соцмрежі вибухнули вимогами нас повернути. Ми не очікували такої підтримки! На знак вдячності глядачам станцювали, і подарували танець всім…», - поділилася дівчина.

«Вони мої фаворити, я впевнений, що вони справжні переможці, якби у мене був пончик, я б віддав його їм», «Моя улюблена пара», - пишуть прихильники у коментарях до відео.

Нагадаємо, Melovin збирається в монастир після скандалу з Ілоною Гвоздьовою на "Танцях з зірками", фанати в сльозах: "Куди ми без тебе?"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "Чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.uа писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.