Відомий зірковий тренер Аніта Луценко вирішила розповісти, чому досі вони не розписалися з цивільним чоловіком. Вони разом ростять маленьку дочку, але, офіційно реєструвати відносини поки не наважилися.

Про це дівчина розповіла під час невеликого інтерв'ю для програми "Світське життя" на телеканалі 1+1, ведучою якої є вже більше 15 років Катя Осадча.

Аніта Луценко відразу зазначила, що її коханий все ще не зробив їй пропозицію, і під час спільного відпочинку не скористався даним шансом, хоч, судячи з усього вона цього чекає.

З батьком її дочки вони у відносинах вже більше семи років, але, живуть цивільним шлюбом.

Не так давно вона з Олександром була в Греції, на Санторіні, і як розповіла тренер, він чомусь не скористався шансом зробити їй там пропозицію, і зараз вона мріє про пишне весілля.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Я була абсолютно впевнена, що саме ця подорож буде для нього ідеальним шансом, для того, щоб не придумувати щось, тому що я сказала, що це повинно бути просто неймовірно. Тобто, ця тема у нас обговорюється просто спокійно. Є фотограф, є Відеограф, кращі друзі поруч з нами, нікого зайвого. І я щовечора думала, що щось він не дуже турбується про те, до якої ресторан ми підемо. І до кінця я зрозуміла, що якби я була чоловіком, то я б скористалася цією можливістю, навіть робочою поїздкою, але ні, вже упустив" - розповіла дівчина в інтерв'ю.

Ця тема у них обговорюється з гумором. Сім років тому вона хотіла удвох відсвяткувати торжество на Балі, але, зараз же хоче більший захід, який точно запам'ятається на все життя.

Раніше повідомляли, Аніта Луценко після голих фото відшукала у себе яйця: "готові поглинати?".

Як повідомляв Знай.ua, хлопець вагою в 220 кг "зменшився" вдвічі і став справжнім красенем-три секрети його успіху.

Знай.ua писав, Аніта Луценко назвала топ-13 жіночих проблем з фігурою