Відома 56-річна українська співачка Таїсія Повалій поділилася новим фото зі своїм дорослим сином Денисом.
Таїсія Повалій частенько тішить шанувальників фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч осіб. Цього разу вона поділилася новим фото зі своїм сином і зізналася, що разом з ним візьме участь в одному з шоу.
На опублікованому фото Таїсія Повалій позує ніжно притулившись до сина Дениса, поки він тримає телефон, фотографуючи їх у дзеркалі. Зірка одягла картату сорочку і зробила собі розкішні локони. Її син позував у темно-синьому худі з білим написом.

Фото зі сторінки Таїсії Повалій

Також Таїсія Повалій розповіла, що вже зовсім скоро шанувальники зможуть побачити її разом з сином у проекті "Дві Зірки. Батьки і діти".

" Якось я по-особливому щаслива! Хвилююче і дуже зворушливо! Чудовий проект "Дві Зірки. Батьки і діти"! Прем'єра 21 листопада о 17.35 на Першому каналі", — так Таїсія Повалій підписала фото з сином.

Нагадавши, що" перероблена "Таїсія Повалій скинула ще десяток років: Стас Михайлов"допоміг". Таїсія Повалій в елегантному образі підкорила серця шанувальників.

Також Знай писав, що Таїсія Повалій з новим обличчям похвалилася молодим улюбленцем:"з ним я цілувалася". Таїсія Повалій помахала хвостом перед високим красенем