У четвер, 11 листопада Леонардо Ді Капріо виповнюється 47 років. Легендарний актор, який прославився завдяки ролі в "Титаніку" продовжує радувати своїми акторськими здібностями і випущеними картинами. У яких ще фільмах можна побачити кумира мільйонів.

Почав свою кар'єру чоловік ще на початку 90-х. Тоді це був молодий, нікому невідомий хлопчина, який пробував себе в різних кастингах. Раптом, фортуна повернулася до нього, і він зіграв у гучному фільмі "Титанік", завдяки якому і прославився на весь світ.

Кращою його роботою багато хто досі вважає "Титанік", однак, не так давно вийшов фільм" Одного разу в... Голлівуді", де актор зіграв приголомшливо, і ця нагорода може сміливо перейти до нього.

Ще однією гучною картиною є "Вовк з Уолл-Стріт". Це історія про чоловіка, який заснував одну з найбільших брокерських контор, і через 10 років його посадили за відмивання грошей. Він пізніше впорався з алкогольною і наркотичною залежністю, виробленої за час махінацій на Уолл-стріт, написав дві книги і тепер читає лекції про те, як досягти успіху.

Багато були впевнені, що саме за цей фільм Леонардо Ді Капріо отримає свій перший Оскар, але, знову невдача.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

І ось, через багато років образливих програшів, чоловік все ж отримує бажаний Оскар. Сталося це в 2016 році за фільм "Виживший". У цьому фільмі Леонардо грає Х'ю Гласса, мисливця, який після нападу ведмедя виявляється важко пораненим. Його загін йде далі, а залишений з ним Джон Фітцджеральд віроломно вбиває сина Х'ю і залишає героя повільно вмирати від численних каліцтв.

На початку 00-х на екрани вийшов фільм, який називається "Острів проклятих". Це психологічний трилер, в якому актор зіграв роль детектива в психіатричній лікарні. Кінцівка у фільму досить несподівана, і тримає в напрузі аж до титрів.

Нагадаємо, що іноземці виявили російську копію Леонардо Ді Капріо

Раніше повідомляли, що епекло Ді Капріо жорстоко пожартують і Раневська була права

Також, ЗМІ пишуть, що Леонардо Ді Капріо скоро стане татом, але живіт росте поки тільки у нього