Стало відомо про те, що зовсім скоро на українському телебаченні з'явиться шоу нового формату. Йдеться про The Game of Talents, права на яке викупив телеканал "Україна".

Телеканал "Україна" придбав у компанії FREMANTLE права на адаптацію масштабного ігрового шоу за популярним світовим форматом The Game of Talents. В Україні проект виходитиме під назвою "Ігри талантів". Учасники нового проекту-звичайні українці і зірки шоу бізнесу – випробують свою удачу і спробують відгадати приховані таланти людей, грунтуючись лише на особистих враженнях і хитрих підказках.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

Вперше даний проект з'явився на екранах в 2019 році, і вже через два роки він почав з'являтися на телебаченні в США, Великобританії, Франції, Італії, Нідерландів, Бельгії, Швеції, і ось дійшла черга до нашої країни. Україна стане десятою, хто готує адаптацію розважального шоу.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Директор телеканалу "Україна" Вікторія Корогород зазначає, що вони продовжують розширювати полку форматів, а також наповнювати територію розважальними проектами.

"Зараз ми беремося за адаптацію ще одного нового видовищного проекту. Формат The Game of Talents заворожує дивовижним поєднанням азарту, мрії, талантів, неймовірною масштабністю і барвистістю постановок. Впевнена, в 2022 році він стане ще однією великою телевізійною подією від каналу "Україна" – - коментує директор телеканалу "Україна" Вікторія Корогод.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

За правилами шоу, в кожному епізоді змагатиметься по дві команди глядачів, допомагати яким будуть українські знаменитості. Вони повинні будуть вгадати за допомогою логіки та інтуїції, якими ж талантами володіють 12 незнайомців, за що в підсумку можуть отримати головний грошовий приз. Всього в сезоні планується 12 епізодів.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

Нагадаємо, що у шоу "Маска" розкрили особистості зірок під костюмами Грифона, феї, Баяна і Совенка: навіть Полякова б не додумалася

Також, Оля Полякова зібрала "банду" з Винника, Каменських і Дзідзьо і посипала погрозами

Як повідомляв портал Знай.ua, Дзідзьо довів, що вміє грати не тільки на нервах колишньої: майстер на всі руки.