Відомий український хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежать понад 300 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова ділиться з фанатами не тільки творчими успіхами або новинами зі світу шоу-бізнесу, вона також розповідає про особисті моменти життя. Цього разу артистка розмістила пост для жіночої половини своєї аудиторії і заговорила про любов до себе.

Ілона Гвоздьова, скріншот з Instagram

За словами Ілони, кожній жінці потрібно вміти відпочивати і забувати про життєві турботи, для того щоб бути в ресурсі і радувати оточуючих. Артистка підняла цю тему після відвідування Spa-центру, її настільки вразило відчуття після пройдених процедур, що вона негайно вирішила поділитися своїм досвідом з численними фанатами.

"Тільки після 30ти років, я зрозуміла як важливо знаходити час на себе і свої бажання - інакше, віддаючись всім і живучи для всіх можна отримати вигоряння і довго після відновлюватися", - заявила Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова "покаялася" за образу представників ЛГБТ-спільнот, але повірили на все: "Така свобода не нормальна"

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова пояснила, чому назвала представників ЛГБТ-спільноти психічно нездоровими: "Застаріле виховання"

Також портал Знай.uа писав, що на "Танцях з зірками" стався бунт через Ілону Гвоздьову: "Цього дуже не вистачає"