Відомий український хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежать понад 300 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова ділиться з фанатами не тільки творчими успіхами або новинами зі світу шоу-бізнесу, вона також розповідає про особисті моменти життя. Цього разу артистка розмістила чарівну фотографію зі своїм однорічним сином Домініком, якого вона народила від чоловіка Івана Хом'ячука.

У підписі до фото Ілона обурено заявила про те, що забула про міжнародне свято Дня сина, яке відзначається 22 листопада, і не привітала свою дитину. Але, заспокоїла себе тим, що мамою хлопчика вона стала зовсім недавно, тому просто не знала про таку дату.

"Виявляється, сьогодні День сина. Дізналася я про це з поздоровлень 😅. Перша думка, яка в цей момент відвідала мою голову, господи, яка я неуважна мати!" - написала Ілона Гвоздьова.

Раніше ми писали про те, що легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова в одному халатику поділилася потаємним: отримує задоволення

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова "покаялася" за образу представників ЛГБТ-спільнот, але повірили на все: "Така свобода не нормальна"

Як повідомляв Знай.uа, Ілона Гвоздьова пояснила, чому назвала представників ЛГБТ-спільноти психічно нездоровими: "Застаріле виховання"

Також портал Знай.uа писав, що на "Танцях з зірками" стався бунт через Ілону Гвоздьову: "Цього дуже не вистачає"