Донька відомої співачки Ані Лорак Софія надихнулася своєю зірковою матусею та теж вирішила активно вести свої соцмережі.

10-річна дівчинка тепер часто ділиться новими фото або ж відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям слідкує вже понад 20 тисяч осіб.
Цього разу донька Ані Лорак вирішила поділитися коротеньким відео під одну з популярний зараз пісень. Дівчина повторювала слова знімаючи у цей момент себе на смартфон.

Донька Ані Лорак, скріншот

Для нового відео донька Ані Лорак та Мура Налчаджіолгу вирішила обрати доволі стильний образ. Вона одягла яскраву кофтинку салатового кольору з чорними візерунками. Свій образ дівчинка доповнила жовтою сумочкою через плече.

Донька Ані Лорак, скріншот

Варто нагадати, що у 2011 році популярна співачка Ані Лорак народила дівчинку від бізнесмена Мурата Налчаджіолу. Пара назвала її Софією.
Однак у січні 2019 року Ані Лорак розлучилася з Муратом. Зараз дівчинка живе з мамою та часто спілкується з батьком.
Нагадаємо, донька Ані Лорак не витримала і заговорила з Муратом матом: "Бл**а, реально стрьомно". Чоловік вибачився перед українцями за свою дочку. Сказала нецензурне слово на всю країну
Раніше Знай писав, донька Мурата Налчаджіоглу "втекла" до нього і його нареченої в Київ: Ані Лорак залишилася одна. Софія дуже сильно сумує за татом Муратом, і в якийсь момент навіть полетіла до нього в Київ, щоб побачитися
Також Знай повідомляв, Мурат Налчаджіоглу відвіз дочку Ані Лорак в Буковель: "вибачається" перед весіллям. Турецький бізнесмен показав відео екстремальних розваг