Відома українська співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася з фанатами важливою новиною - з 24 грудня по 6 січня 2022 року вони зможуть побачити "Нову Снігову королеву" в Національному палаці мистецтв "Україна".

Дзідзьо і Полякова, фото з Instagram

За її словами, це чарівне шоу створювалося більше року і зовсім скоро його вдасться втілити в життя.

"Улюблений усіма казковий сюжет постане перед глядачем абсолютно переосмисленим і осучасненим. Головне, що ми намагалися вкласти в цей мюзикл - зачаровує атмосферу ожилих чудес. Адже, саме напередодні новорічної ночі здається, що з нами можуть відбуватися найнеймовірніші події і збіги", - заявила Оля Полякова.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

"Супер! Яка вікова категорія?", "Будуть ваші пісні? І якою мовою спектакль і вікова категорія глядачів", "Супер новина🔥", "Коли ж Ви все встигаєте?", "Оля, а можна картинку без написів? Хочу намалювати твій портрет у всій красі", "Хто з артистів ще буде?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова оголила попу і втерла ніс Лесі Нікітюк: королева Мальдів

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Полякова влаштувала перший концерт гурту "Шви" - натовп не зібрали навіть за 150 гривень: "На Винника вовчиці теж не відразу збігалися"

Знай.ua писав, Дзідзьо "увійшов" в Олю Полякову і "полапав" її між ніг: "Фантазії не вистачило?"