Вєрка Сердючка - яскравий сценічний образ, що запам'ятовується, який придумав і створив український артист Андрій Данилко в 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажа Вєркою, з 2016 року він є наставником і суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а в 2021 році поповнив ряди експертів на гіпершоу "Маска".

Андрій Данилко порадував численних фанатів уривком свого нового різдвяного хіта під назвою "Wild christmas". Нову публікацію в Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч осіб, артист доповнив яскравою і незвичайною анімацією.

У кадрі можна побачити пісяючого гнома, Діда Мороза з колонкою на плечі, оленя з віскі в зубах, а також різні неонові і дуже кумедні картинки. Примітно, що з очей Вєрки і її подруги Інни Білокінь вистрілюють лазери фіолетового і зеленого кольорів, а на плечі сидить ельф з рушницею.

Скріншот з Instagram, Вєрка Сердючка

Нову пісню Вєрка Сердючка вирішила виконати англійською мовою, що дуже здивувало відданих шанувальників. Але, всі з великим нетерпінням чекають новинки, адже кожен трек від Данилко - це щось неймовірне. Те, що здатне завести будь-який натовп.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Всім, хто святкує! Дуже скоро..." - заінтригував фанатів артист.

Скріншот з коментарів, instagram.com/v_serduchka/

Скріншот з коментарів, instagram.com/v_serduchka/

Скріншот з коментарів, instagram.com/v_serduchka/

Нагадаємо, Андрій Данилко на шоу "Маска" зізнався в невдачах і "соціофобії": "Люблю, але соромлюся"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко тяжко захворів перед Новим Роком, Інна Білокінь не знаходила собі місця: "З паличкою...."

Також портал Знай.uа писав, що на шоу "Маска" між Андрієм Данилком і Олею Поляковою трапився конфуз: "Побачила, висять сардельки"