Бориспіль, фото: Facebook

ЄС відкриється для всіх вакцинованих, але тести більше не допоможуть: правила змінюються з 1 березня

До країн Європейського Союзу тепер пускатимуть тільки вакцинованих громадян з будь-яких третіх країн. Про це заявила єврокомісар з внутрішніх справ Ілва Йоханссон на брифінгу в Брюсселі. ПЛР-тести, з першого березня 2022 року, прийматися не будуть. Вона зазначила, що для подорожей будуть нові правила.

Злата Огнєвіч, скріншот: Youtube

"Холостячка" Злата Огнєвіч відправила психолога Свечкоренка у фінал

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

На телеканалі СТБ відбувся одинадцятий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі. За серце виконавиці спочатку у випуску боролися троє чоловіків - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Максим Тарапата. Однак згодом до них приєднався психолог Роман Свечкоренко, який обіцяв Златі повернутися і виконав свою обіцянку.

Українці, фото: Знай.ua

Українцям вимагають заборонити куріння не тільки в громадських місцях, а й у себе вдома

На сайті президента України з'явилася нова петиція, в якій йдеться про заборону на куріння на балконах, а також у квартирах багатоповерхових будинків. Автором петиції став Ісаєв Микола Всисович.

Скрін, відео YouTube спадок

Українці зможуть отримати спадщину без будь-якої мороки: необхідні документи та алгоритм дій

У Міністерстві юстиції України розповіли, за наявності яких документів і на підставі чого може бути доведено право на спадщину. У новому пості Мін'юсту на офіційній сторінці в соцмережі Facebook пояснили, що для того, щоб довести своє право власності на спадщину на земельну ділянку, для початку потрібно подати державному або приватному нотаріусу заяву про прийняття спадщини.

Оля Полякова, скріншот з відео

Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо

Співачка показала, як вона приводить себе в порядок і розслабляється перед черговими зйомками. Як відомо, Полякова регулярно бере участь в різних телевізійних проєктах і проводить багато концертів, тому вона, як ніхто, повинна вміти і правильно відпочивати.