Відома українська співачка і фрон-вумен групи The Hardkiss Юлія Саніна похвалилася милими кадрами з відпочинку з сім'єю.
Юлія Саніна має багато шанувальників саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.
Нещодавно Юлія Саніна разом зі своїм чоловіком Валерієм Бебеко і сином Данилом вирушили на відпочинок до моря. Співачка вже встигла насолодитися красою і розповісти про свої враження. Вона зізналася, що це прекрасне місце і вона дуже рада насолоджуватися такою красою.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

"Це дійсно райське містечко❤️ як же я щаслива, що ми маємо можливість насолоджуватися цією красою. Всесвіт, вдячна тобі🙏", — розповіла вона.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

На одному з фото Юлія Саніна позувала з сином за сніданком. Вони сиділи за довгим столом один навпроти одного, насолоджуючись смачними стравами. На іншому фото Саніна позувала в морі спиною до камери, розпустивши волосся і піднявши руки вгору.

Фото зі сторінки Юлії Саніної

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss кардинально змінила образ після шоу "Маска" і поділилася рідкісними кадрами з чоловіком: "збираємося"
Раніше Знай писав, що Олександра Зарицька "наїхала" на "Танці з зірками" через надумані конфлікти: "з нас витягали скандали"
Також Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці": "справді, Трініті". Користувачі мережі пишуть, що Юля в новому "сірому" образі схожа на героїню культової "матриці"

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще