Відомий телеведучий шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук після скандалу з вечіркою на День пам'яті жертв Голодоморів, поділився милим фото зі своєю дружиною.

Володимир Остапчук має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч осіб.
Цього разу Володимир Остапучук вирішив поділитися милим фотознімкам зі своєю дружиною. На ньому кохана телеведучого ніжно обіймає його ззаду, а він натомість тримає її руки.

Скріншот допису Володимира Остапчука

На знімку можна роздивитися розкішний годинник Володимира Остапчука та милу каблучку його дружини Крістіни у формі серця.

"Разом ми можемо все❤️Крістіна, твоя підтримка і любов - критерій дуже сильної та доброї людини. Дякую 🙏 ", - зазначив Володимир Остапчук.


До того ж на тлі нещодавнього скандалу з вечіркою у День пам'яті жертв Голодоморів у блогера Олександра Заліско, яку Оспапчук назвав "голодною тусою", він подякував всім, хто підтримав його.

"Р.S. Моя "армія добра" - я бачу всі ваші слова та підтримку, дякую ☺️", - підсумував телеведучий.

Нагадаємо, Вова Остапчук розкаявся за "голодну тусу" з блогерами у День пам'яті, повірили не всі: "Притиснули"

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також Знай писав, Вова Остапчук "замінив" Ольгу Фреймут і облизав обличчя дружини: "Ревізор" не схвалить

Раніше Знай повідомляв, Володимир Остапчук нарвався на образу з боку натовпу: "Іди на*уй". Український телеведучий назвав таку реакцію присвятою.