Відома українська співачка MamaRika, яка нещодавно стала мамою, зізналася, що після народження сина її здоров'я та загальний стан значно погіршився.

Про це MamaRika розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 440 тисяч осіб.
MamaRika поділилася кумедним фото з ванної, де вона позує з чоловіком Сергієм Середою з зубними щітками, тримаючи на руках маленького сина. До того ж зірка зізналася, що у більшості жінок після пологів погіршується стан шкіри, волосся та зубів і вона не стала виключенням. Особливо це відчувається і період грудного вигодовування.

Фото зі сторінки MamaRika


"Я посипалася". Враховуючи, що Давід і так висмоктує з Мамки весь кальцій, а тепер мене ще й посадили на дієту (виключення всіх алергенів), то якість зубів зараз такоє, з'явилася чутливість, погіршилася мікрофлора. Я почала шукати вихід із ситуації, і алліііллуууйййяяя, - зазначила MamaRika.

Зірка зазначила, що знайшла спеціальні пастилки, які допомагають зменшувати кількість шкідливих мікробів в роті, і тоді вони не передаються малюкові через слину при поцілунках. Це також може бути профілактикою стоматиту та карієсу.

Фото зі сторінки MamaRika


"Сергєіч доречі теж тягає мої пастилки, перед тим як лізе цілуватися😜 Радики, беріть на замітку, шоб зуби свєркали і всі були на чілє і расслабонє😁", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще