Знаменитий український співак, композитор, продюсер Melovin подякував своїм шанувальникам за божевільну підтримку на»Танцях з зірками".

І хоча він зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 235 тисяч осіб, на цей раз він опублікував відразу кілька знімків.

На фото він зображений зі своєю партнеркою, Лізою Русиною. Їм обом вручили призи, схожі на ті, які роздавали в танцювальному шоу.

Скрін, Instagram Melovin

Скрін, Instagram Melovin

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

«Мэловинаторы, ви дивовижні! Як же я без вас раніше існував? А ну діліться в коментарях (з якої пісні ви застрягли в нашій великій родині!?)", - написав він на своїй сторінці.

Скрін, Instagram Melovin

Скрін, Instagram Melovin

"Далекий 2015. А перша любов до пісні "Wonder"", " Нацвідбір. Я випадково його дивилася і так охреніла там від тебе... Чесно навіть не пригадаю, щоб хтось або щось мене так сильно ошелешувало в житті, як це зробив ти) Примагнітіл за секунду і на віки вічні. Люблю тебе, і так сильно радію, коли вдається тебе порадувати", «взагалі не знаю, як я раніше без тебе існувала і без всієї цієї нашої Меловселенной! Люблю тебе дуже", - зізнаються йому віддані фанатки.

Нагадаємо, Катерина Кухар розповіла Меловіну про божевілля на "Танцях з зірками": "я перестала рахувати"

Раніше Знай писав, дружина Костянтина Войтенка накинулася на Машу Єфросиніну на "Танці з зірками": "увірвалися в нашу спальню"

Також Знай повідомляв, Lida Lee згадала свої найяскравіші образи на "Танцях з зірками" - "Кобра і кіски". Lida Lee поділилася найяскравішими враженнями від "танців з зірками" і так проситься на паркет