Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за творчим життям групи стежить більше 300 тисяч чоловік.

Олександра розмістила пост, в якому розповіла про свої враження про свій виступ у шостому випуску шоу "Танці з зірками". Співачка разом зі своїм незамінним партнером Юрієм Мєшковим станцювала пристрасне Ча-ча-ча під пісню легендарного британця David Bowie - "Let's dance".

Артистка зізналася, що цей танець був одним з найскладніших на проекті, тому що вона виконувала досить непрості ритмічні рухи Ча-ча-ча під музику свого кумира, який дуже вплинув на її творчу діяльність і світогляд.

"Я дуууже хотіла показати усім як легко та невимушено можна танцювати під його пісню, проте танець Ча-ча-ча дуже ускладнив це завдання.Цей артист для мене - набагато більше ніж музика. Він дав мені натхнення йти до своєї мети", - написала Олександра.

Раніше ми писали про те, що Олександра Зарицька перетворилася заради "Танців з зірками": "Як пострункішала, просто красуня"

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Олександра Зарицька розсекретила "таємного" коханого на "Танці з зірками": в метрі від поцілунку

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька після "Танців з зірками" розповіла про нового хлопця, як давно вони разом: "С*кс був"