Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін розповів, як змінився за рік після розлучення з дружиною Ксенією.

Про це відомий радіоведучий і інтерв'юер написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить понад 120 тисяч осіб.

Слава Дьомін зізнався, що пройшов рівно рік з того моменту, як він розлучився з дружиною. Шоумен неодноразово зізнавався, що йому вдалося зберегти хороші стосунки з колишньою дружиною, адже це потрібно в першу чергу для їхнього сина.

Фото зі сторінки слави Дьоміна

" За цей час я ще більше облисів, а Ксю помолодшала (і це не пластичні операції)😉 як показала наша ситуація, з колишніми можна залишитися у відмінних відносинах! Особливо, якщо є спільна дитина, яка не повинна страждати від того, що мама з татом міряються егоїзмом і доводять щось один одному, випинаючи власне его!",- розповів він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Фото зі сторінки слави Дьоміна

Слава Дьомін розповів, що розлучення стало для нього своєрідним оновленням, яке дало усвідомити і виправити свої помилки.

"Для нас розлучення - це круте оновлення і робота над помилками. І ми їх побачили і навіть обговорили", - підсумував Слава Дьомін.

Нагадаємо, что холостяк Слава Дьомін завалив втомлену Тіну Кароль на диван -" можна поруч прилягти?". Тіну Кароль застали в обіймах її улюбленця слави Дьоміна

Раніше Знай писав, Слава Дьомін показав справжніх переможців "Танців з зірками": точно не Артур Логай, і навіть не фіналісти

Також Знай повідомляв, Холостяк Слава Дьомін дозволив синові ризикнути на хвилі: Татусь року. Слава Дьомін поділився серією фотографій після відпочинку з улюбленим сином