Відомий американський актор Алек Болдуін дав нові коментарі щодо своїх пострілів у оператора і режисера під час зйомок фільму.

В інтерв'ю телеканалу ABC Алек Болдуін заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета, яким убив оператора Галину Хатчінс і поранив режисера Джоела Соузу на зйомках фільму "Іржа". Актор поняття не має, звідки на знімальному майданчику взялася справжня вогнепальна зброя.

"Я б ніколи не направив на кого-небудь пістолет і не натиснув на курок, ніколи", - сказав актор.

Алек Болдуін

Варто нагадати, що смертельний випадок стався 21 жовтня під час генеральної репетиції вестерну на ранчо Бонанза-Крік недалеко від Санта-Фе, штат Нью-Мексико. Болдуін зробив пару пострілів із старовинного револьвера в оператора Халіну Хатчінс і режисера Джоеля Соуза. Примітно, що зброя, з якої стріляв актор, повинна була містити холості патрони, але в підсумку виявилася зарядженою справжніми кулями. Як це могло статися, все ще з'ясовується.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Позов до суду проти Алека Болдуіна та інших продюсерів вестерну Rust подала помічниця режисера за сценарієм Мемі Мітчелл. Вона стверджує, що в сценарії фільму не говорилося про те, що Болдуін повинен здійснювати постріл з пістолета, а лише дістати його з кобури.

Алек Болдуін, фото з 24 каналу

Нагадаємо, що проти Алека Болдуіна подали ще один позов і розкрили несподівані факти трагедії з Галиною Хатчінс: пострілу не було в сценарії

Як повідомляв Знай.uа, украінець подав до суду на Алека Болдуіна після трагедії з Галиною Хатчінс: вимагає кругленьку суму

Також портал Знай.uа писав, що у справі про вбивство Алеком Болдуїном Галини Хатчінс на зйомках фільму спливли нові деталі: "Сильно облажався..."