57-річна актриса Моніка Беллуччі зачарувала шанувальників чорно-білим фото. На цей раз карколомна красуня обмежилася тільки портретом в чорно-білих тонах. Відповідний знімок вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Заголовна стаття в стилі Sunday Times @theststyle @sonia_szostak волосся @johnnollet Муа @letiziacarnevale в стилі @verityparker Ювелірні вироби @cartier Виробництво @handk_officiel", - підписала знімок ефектна красуня.

Скрін, Instagram Беллуччі

На фото Моніка в бежевому в'язаному платті з глибоким декольте, яке вигідно підкреслює її фігуру. Вона сидить на шкіряному дивані, і світло падає на її обличчя тільки з одного боку. Мінімум косметики і проста зачіска підкреслили вік зірки, і це не сховалося від очей глядачів.

"Getting old (постаріла)», «She was amazing, now is old, this is very normal? (Вона була чудова, тепер вона стара, це нормально?)", - пишуть деякі в коментарях.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Скрін, Instagram Беллуччі

"Silly girl exquisite whine age's well (Дурна дівчинка, вишукане вино добре витримує)», «Wtf??? Are you blind? She's exquisite (Якого біса??? Ти сліпий? вона витончена)", " She is amazing even if she is older than before (logic) вона приголомшлива, навіть якщо старше, ніж раніше (логіка)», «Monica still looks better than the majority of young women, regardless. She's an all-natural beauty, unlike the majority of women, nowadays. Queen. (Незважаючи на це, Моніка все ще виглядає краще, ніж більшість молодих жінок. Вона природна краса, на відміну від більшості сучасних жінок. Королева)", - встали не її захист інші коментатори.

Нагадаэмо, Ані Лорак не пробачить: Філліп Кіркоров склав компанію Моніці Беллуччі, світиться від щастя. Красуня-актриса склала компанію Кіркорову
Раніше Знай писав, що 16-річна дочка Моніки Белуччі і Венсана Касселя підкорила світ природною красою: не відрізнити від зіркової мами
Також Знай повідомляв, місіс Смітт Анджеліни Джолі, матриця Моніки Белуччі і Основний інстинкт Шерон Стоун: найбільш еротичні образи в кіно