Адель - відома британська співачка і автор пісень, Що працює в шоу-бізнесі з 2006 року. Її ім'я знають майже у всьому світі! Адель прославилася такими піснями, як "Someone like you", "Skyfall" або "Hello".

Також Адель - мати 8-річного хлопчика, який є плодом її відносин з Саймоном Конецкі. Однак пара розлучилася, пише видання zycie.news.

Нещодавно Адель з'явилася на обкладинках британського та американського Vogue і дала Відверті інтерв'ю обом журналам. Виявляється, зірка почала зустрічатися з Ріком Полом кілька місяців тому.

Чоловік-спортивний агент і засновник Klutch Sports Group. Пара добре ладнає один з одним, як розповіла Адель в Vogue.

Останнім часом Адель повернулася в шоу-бізнес і дуже активна. Вона не тільки випустила альбом, організовує концерти, дає інтерв'ю і з'являється на стінах, але також публікує контент в соціальних мережах.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Знаменита британська співачка теж вирішила взяти участь у кліпі відомого ютубера NikkieTutorials. На мейкап-каналі з'явилося відео Адель без макіяжу.

Жінка нафарбувала відомій співачці лише половину обличчя, щоб показати різницю в зовнішності. Адель шикарно виглядає навіть без макіяжу.

Нагадаємо, що Адель зізналася, хто її довів до алкогольної залежності

Раніше повідомлялося, що Адель кардинально змінила образ перед найважливішим днем у своєму житті: юна Клаудія Шиффер і Мадонна в одній особі

Також, Адель розповіла про примирення з батьком незадовго до його смерті, встигла опрацювати травму