На особистій сторінці в «ТікТок» відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

"Відео - я і келих, і більше нам ніхто не потрібен. Дякую @cl_ukraine.official @riotcharlie @aleks_video4k ви круті, обожнюю з вами працювати. І окремо спасибі @cloudkiev, що дозволили мені лазити по барних стільцях", - написала вона.

У ролику Анастасія Покрищук з рожевим волоссям з келихом вина в руках танцює під пісню Брітні Спірс «Toxic». Вона сидить на барній стійці, крокує по стільцях, курить кальян і спокусливо крутить стегнами.

Коментатори залишили суперечливі відгуки з приводу того, що відбувається в кадрі. Одні в захваті від танцю самої переробленої з Пацанок, а інші вважають, що в ній немає ні краси, ні граціозності.

"Настена, кліп бомба", "А музика то яка, прям атмосферу всю передають", "Це що, трейлер якогось блокбастера, на який вже продані всі квитки на місяць вперед?", "А мені розрізи на штанях подобаються", - пишуть шанувальники Покрищук.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Раніше повідомляли, зірка Instagram Настя Покрищук вже не впізнає себе в дзеркалі: "Як справи, пацани?"

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Настя Покрищук показала, що у неї спільного зі Світланою Лободою: "Зирять, як на диво-юдо".

Знай.uа писав, перероблена пацанка Покрищук знайшла у себе черговий недолік: "але все одно ідеальна".