Відома українська співачка і багатодітна матуся Анастасія Приходько похвалилася своїм розкішним образом і зізналася, що для кожного артиста значити його гримерна.

Анастасія Приходько має чимало прихильників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 100 тисяч осіб.

Цього разу Анастасія Приходько вирішила поговорити про гримерки. Вона зізналася, що це унікальна кімнатка в якій відбувається справжнє перевтілення. Адже незважаючи на проблеми артист повинен вийти на сцену в тому образі, в якому його звикла бачити публіка.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько

"Артист заходить один: зі своїми турботами, думками, іноді проблемами або натхненням. А виходить зовсім інший: в гримі, образі, той, якого жадає публіка. В голові у артиста може бути тисячі думок, але, на сцені він повинен віддаватися тільки глядачам. Так і у мене відбувається. Які б пристрасті не кипіли у мене в особистому житті - глядачі повинні побачити співачку Анастасію Приходько", - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще


Анастасія Приходько зазначила, що за кожним артистом стоять люди, які допомагають і вкладають в нього частинку своєї душі. Тому їм потрібно бути вдячним за це.

Фото зі сторінки Анастасії Приходько

Також артистка продемонструвала свій шикарний наряд. Приходько одягла білу сукню, зі вставками з чорного пір'я. Свій образ вона доповнила зібраної зачіскою і ніжними прикрасами.

Нагадавши, Анастасія Приходько розніжилася під поцілунками молодого красеня, чоловіка навіть не згадує: "серце щемить"

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько забула, що патріотка і заспівала російською: "у пісні є інші слова?"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, коли починає наряджати ялинку на Новий Рік