У соціальній мережі розмістили дуже цікавий відеоролик, на якому можна побачити відому актрису, зірку культового серіалу "Гра престолів" Емілію Кларк. Актрису можна побачити без макіяжу у всій красі.

Відповідну публікацію опублікували в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke

Ні для кого не секрет, що легендарний серіал «Гра престолів» вважається одним з кращих творів в сучасному кінематографі. Сотні мільйонів людей по всьому світу спостерігали за фантастичною історією "Гри престолів".

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Які зірки без макіяжу? Акторка Емілія Кларк, яка зіграла Дейєнеріс у серіалі «Гра престолів», не боїться показувати обличчя без декоративної косметики. Та й природа нагородила 35-річну @emilia_clarke власною красою. Найголовніша б'юті порада, яку Емілії дала мама — не чіпати густі брови. Згодом вони стали фішкою знаменитості. До того ж зірка холодно ставиться до мейку, оскільки він псує шкіру. Нездоровий вигляд обличчя для Кларк — табу", - підписаний відеофайл в соціальній мережі.

Під даним відеороликом можна помітити дуже багато коментарів, в яких публіка написала своїм думки з приводу зовнішності актриси.

Емілія Кларк

"Без макіяжу краще!!!З макіяжем красива,але зріліше виглядає!!!", "Все одно вона красива", "Всеодно вона чарівна)", "Симпатяжка", "зовсім інша людина і молодий", "дуже навіть красива і без мейка", - залишили думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали зірок 20 століття.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про продовження гри престолів.