Колишній працівник гіганта швидкого харчування залишив користувачів Facebook "травмованими" після того, як поділився фотографією тривожної старої іграшки Рональда Макдональда, яку він виявив у благодійному магазині.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рональд Макдональд - відоме обличчя мережі швидкого харчування, багато хто згадує його з любов'ю через дитячі свята і ностальгічної реклами, але непристойна знахідка в благодійному магазині викличе у деяких сильне занепокоєння.

Сімейний клоун, який представляє мережу ресторанів швидкого харчування, стурбував одного колишнього співробітника, побачивши клоуна в новому світі.

McDonald's

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Сай Юінг не міг в це повірити, коли виявив в благодійному магазині химерну статуетку Рональда Макдональда, на якій зображений клоун в трусах, з який стерчить картопля фри.

Колишній співробітник пішов на Facebook і поділився своїм нещастям з іншими, які були травмовані знахідками.

McDonald's

"У мене немає слів. За іронією долі, я працював у Mcdonald's в підлітковому віці, і це мене налякало", - написав 41-річний чоловік.

Колишній співробітник фаст-фуду раніше працював у філії Mcdonald's в Свіндоні, Уїлтшир, більше двох десятиліть тому і отримав "вибух" минулого, коли виявив іграшку Рональда в Саутенді, Ессекс.

Він провів день, нишпорячи по благодійних магазинах Саутенда, І сказав, що відвідав їх так багато, що не міг згадати, де саме він їх бачив.

McDonald's

Один користувач Facebook прокоментував це, сказавши, що ця штука "надає абсолютно новий сенс терміну "нездорова їжа"", а інший пожартував, що їм "потрібна терапія, подивившись на неї".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Колишній співробітник Макдональдс розповів, як завжди отримувати свіжу і гарячу їжу.