Вєрка Сердючка - яскравий і запам'ятовується сценічний образ, який придумав і створив український артист Андрій Данилко в 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажа Вєрки, з 2016 року він є наставником і суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а в 2021 році поповнив ряди експертів на гіпершоу "Маска".

На офіційній сторінці найзагадковішого шоу на українському телебаченні "Маска" розмістили дуже кумедний фрагмент з фінального випуску, де глядачам показали несподівану гостю, яка вирішила підтримати Андрія Данилка.

На відео артист тримає в руках лялькову версію свого головного сценічного персонажа Вєрки Сердючки, поки його колега Оля Полякова трепетно поправляє її костюмчик. За кадром працівники телеканалу цікавляться настроєм зірки, а та відповідає голосом Данилко: "Мені все подобається, але хочеться шампанського".

"Гостя допоможе детективам розгадати, хто приховується під масками фіналістів 🔥 І, звичайно, подарує глядачам неймовірний настрій 😉" - написали в публікації.

Коментарі - instagram.com/maskaukrainetv/

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Коментарі - instagram.com/maskaukrainetv/

Коментарі - instagram.com/maskaukrainetv/

Нагадаємо, погладшав, постарів, хворіє: Андрій Данилко змусив хвилюватися за себе - давно не бачили Вєрку Сердючку

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко про найдивніший корпоративі в житті Вєрки Сердючки, повні колготки грошей: "Повалій зрозуміла ,що не те вона співає"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Данилко залишив Вєрку Сердючку лисою в Новий Рік, радували салати дружини: "Відчув полегшення"