Анна Кошмал поділилася з українцями кадрами з сьомого сезону "Сватів". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Анна Кошмал, яка стала популярною завдяки ролі Жені в серіалі "Свати" продовжує зніматися в різних фільмах і грати в театрі. На її офіційній сторінці Instagram у неї 620 тисяч чоловік, з якими вона ділиться різними моментами свого життя.

Анна Кошмал, фото: Instagram

25 грудня актриса опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, в якому показала сцену з серіалу "Свати". Дівчина в сукні дворянки дев'ятнадцятого століття сидить поруч з Федором Добронравовим, який також одягнений по-старомодному.

"ще трохи приємних спогадів 🥰", - повідомила Анна Кошмал.

Популярні новини зараз

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина відзначили зйомки серіалу добрим словом.

Анна Кошмал, instagram.com/tanci1plus1

"Свати 7 просто супер! Досі не віриться, що вийшов сезон! Стільки чекала, вже змирилася, що не вийдуть, а тут хоба-вийшли! Дуже рада, особливо лежачи в лікарні під Новий рік) Люди, яким не сподобалося, співчуваю вам, хоч і розумію, що формат вже трохи інший, але гірше не стало! Гумор, пригоди, історії як і раніше просто шикарні"; " подивилася 4 серії це 🔥 🔥 🔥 на сміялися від душі 👏 👏 👏 спасибі вам величезне!",- повідомили вони.

Раніше повідомляли, 16 років потому: як зараз виглядає реальний син головних героїв серіалу "Клон", підкорює жіночі серця.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя улюблена Страшко" заговорить російською, ще й під керівництвом Ксенії Собчак: "Та сама любов в брекетах".

Знай.uа писав, сьомий сезон серіалу "Свати" покажуть у Росії: продали права на контент.