Стало відомо про те, що творець "Гри престолів" Джордж Мартін вже встиг подивитися пілотний випуск серіалу "Будинок дракона", і йому неймовірно сподобалося.

Про це він передав на своїх сторінках у соціальних мережах. При цьому, чоловік відразу зазначив про те, що не буде об'єктивний у своїх висловлювань, найімовірніше, але, все ж вирішив розповісти про свої враження від пілотної серії.

Джордж Мартін, фото: вільне джерело

"Я бачив чорновий варіант першого епізоду. І мені він сподобався. Він темний, похмурий і інтуїтивний. Шоураннери Райан Кондал і Мігель Сапочник зробили приголомшливу роботу, а акторський склад ... більшість з вас чули тільки про деяких акторів, як це було з "Грою престолів". Але я думаю, що ви полюбите багатьох з них" - сказано в повідомленні під постом.

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Чоловік відразу запевнив шанувальників, що серіал знаходиться в надійних руках, і якщо вам сподобалася "гра престолів", то ви не залишитеся розчаровані.

Варто нагадати, що "Будинок дракона" буде приквелом серіалу "Гра престолів". Знімати його почали в 2021 році, а прем'єра відбудеться вже в 2022. Там розкажуть про події, що відбувалися на континенті Вестерос, приблизно за 200 років до подій в "Грі престолів".

"Гра престолів", скріншот: Youtube

Сюжет буде сконцентрований на "Танці драконів" — громадянській війні (129-131 роки від завоювання Ейгона I), причиною якої є династична криза між двома гілками будинку Таргарієнів.

У жовтні 2021 року навіть випустили перший тизер серіалу, тому, залишається тільки чекати прем'єру. "Гру престолів" донині називають кращим серіалів всіх часів, і чи вдасться цій картині повторити цей успіх - дізнаємося зовсім скоро.

"Гра престолів", скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Джордж Мартін благав HBO про продовження: чи буде 10 сезон "Гри престолів" і що відібрали у її творця

Раніше повідомлялося, що уЧениця середніх класів: зірка "Гри престолів" 35-річна Емілія Кларк показала себе без макіяжу

Також, у мережі повідомили про продовження гри престолів.