Як відомо, у понеділок, 10 січня відбулася прем'єра другого сезону серіалу "Ейфорія". За кілька днів до цього зірки картина відвідали закритий показ в Лос-Анджелесі, де дивували своїми нарядами.

На червону доріжку в Лос-Анджелесі вийшов весь акторський склад. Зендея, яка виконує тут головну роль, вкотре всіх затьмарила своїм нардом. Справа в тому, що на закритому показі вона з'явилася в вінтажному чорно-білій сукні від бренду Valentino. Примітно, що воно було випущено разом з колекцією весна-літо 1992 року. Доповнили її неперевершений образ сережки-крапельки.

Хантер Шафер блищала на доріжці в червоній сукні Prada винного відтінку з відкритими плечима. Сідні Суїні підібрала перлинно-білий комплект Miu Miu, а Алекса Деімі вийшла в сукню від модного будинку Balenciaga.

Два роки глядачі чекали продовження культового серіалу про підлітків покоління Z. У новому сезоні вони зіткнуться з новими проблемами, і відчують на собі, наскільки цей світ складний.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Зендея відразу попередила, що новий сезон буде для більш дозрілої аудиторії, і попросила дивитися його тільки тих, у кого все в порядку з життям, і немає ніяких ментальних проблем зі здоров'ям. Мабуть, сценаристи постаралися, щоб передати потрібну емоцію глядачам, і це багато чого коштує.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що дівчина "Людини-павука" Зендея без макіяжу з тріском провалилася?

Раніше повідомлялося, що возвращение "Ейфорії", спін-офф "Як я зустрів вашу маму" і рудий з Гаррі Поттера в трилері "будинок з прислугою": топ серіалів січня

Також, знайомство в мережі, хлопчик з оленями і любов на тлі замку: три кінопрем'єри від Netflix з духом Різдва