Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу" Холостячка", поділилася секретами особистого життя в інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE.

"З Ксюшею я познайомилася ще 2 роки тому. Ми зустрілися на інтерв'ю для програми "Зірковий шлях", де я працюю. Тоді вона підкорила своєю красою і наполегливим прагненням досягти успіху і популярності. При цьому, в очах читалася неймовірна внутрішня боротьба. Минуло всього два роки і переді мною сиділа вже зовсім інша Ксюша. Успішна, яка знає собі ціну, впевнена в своїх силах і не боїться визнавати свої слабкості. Самоіронічна і духовно дуже виросла. Але одна спільна риса в ній все ж залишилася: віра в справжню щиру любов...", - розповіла ведуча.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

На думку ведучої, у жителів окупованого Росією Криму було два шляхи-або Москва, або Київ. Мішина зізналася, що замислювалася про поїздку в столицю РФ, але вибрала для отримання театральної освіти все-таки українську столицю.

"Тут моє місце, мені тут затишно. Я дуже люблю Київ, свою країну", - зізнається вона.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Ксенія також розповіла про зведеного брата, який народився у її батька в другому шлюбі. Хлопцеві 19 років, його звуть Міша і у них прекрасні відносини.

Ксенія також згадала про суворе виховання 9-річного сина Платона і розповіла, чи спілкується він з рідним батьком. Актриса забрала дитину до себе 2,5 роки тому з Криму, і він швидко звик до нових реалій. Бабуся сумує за онуком, просить привозити її частіше, але поки що у вихованні допомагає няня.

Також Мішина розповіла, як потрапила в психіатричну лікарню: в 19 років вона пережила напади слабкості, запаморочення, панічні атаки і нав'язливі страхи.

"Стан обмеженості, між життям і смертю. Щось неймовірне, жити не хотілося і страх смерті. Мене перевірили у всіх лікарнях, і я була абсолютно здорова. Я сама сказала-везіть мене в психушку, нехай мене колють, так далі жити неможливо. У 19 років я не розумію, що зі мною відбувається – всі гуляють, тусуються, а я лежу вдома. Це жесть, як важко. Там мені дали номер психотерапевта, і сказали,що мені туди. Людина, у якої психічні проблеми, не буде розуміти, що у нього проблеми», - зізналася вона.

Як повідомляв " Знай.ua", Ксенія Мішина скористалася магією, щоб знайти заміну Олександру Еллерту: "Майбутня любов".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"